НачалоНовиниШефът на Нова Броудкастинг Груп поема Vivacom

Шефът на Нова Броудкастинг Груп поема Vivacom

3557
Написана от  nixanbal 17 ноември 2021
Шефът на Нова Броудкастинг Груп поема Vivacom

През август Vivacom обяви, че главният изпълнителен директор Атанас Добрев ще се оттегли от поста си. Три месеца по-късно вече знаем и кой е неговият наследник. Името му е Николай Андреев и досега той заемаше длъжността на главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп, която също е част от активите на собствениците на Vivacom United Group. 

Николай Андреев поема Vivacom от 1 декември, обявиха днес от компанията.

Неговият пост в Нова Броудкастинг Груп ще се поеме от Дирк Геркенс, Директор "Програмиране, продукция и рекламни продажби" на United Media.

"Имаме удоволствието да обявим имената на двама утвърдени мениджъри. Ники е всестранно развит професионалист, с доказани лидерски качества в различни индустрии. Той свърши изключителна работа за развитието на Нова Броудкастинг Груп, до днешния успех на компанията. А Дирк е високо ценен европейски телевизионен мениджър с над 25-годишен опит в тази сфера" – каза главният изпълнителен директор на United Group Виктория Боклаг.

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer