НачалоНовини"Шогун" на Disney+ получава нови два сезона

"Шогун" на Disney+ получава нови два сезона

522
Написана от  STAN 18 май 2024
"Шогун" на Disney+ получава нови два сезона

Минисериалът на Disney+ "Шогун" се превръща в пълноправна поредица, след като беше подновен за нови два сезона.

Мегахитът на стрийминг платформата на The Walt Disney Company "Шогун" сменя жанровото си определение и вече е пълноправен сериал. Това съобщиха от Deadline, след като стана ясно, че голямата звезда и продуцент на сериала, Хироюки Санада, е подписал споразумение да продължи да изпълнява ролянта на Лорд Йоши Торанага. Създателите Джъстин Маркс и Рейчъл Кондо също ще се завърнат начело на новите епизоди, заедно с изпълнителния продуцент Микейла Клавел.

За момента продуцентите от FX Productions водят преговори с наследниците на Джеймс Клавел, автор на едноимения литературен шедьовър, как най-подходящо да продължат историята, която първоначално бе предвидена да бъде разказана изцяло в рамките на десетте епизода, които се излъчиха тази пролет.

SHOGUN 101 141310r-H-2024

Това развитие на нещата не трябва да е изненада за никого, след като "Шогун" се превърна в една от най-гледаните продуцкии на FX, Hulu, Disney+ и Star+ в международен план, надминавайки 9 000 000 зрители само в рамките на първия си епизод. Продукцията получи и редица похвали за своята автентичност, близост до оригиналния материал, кинематография и изключително силен актьорски състав.

Тазгодишната екранизация на класическия роман на Джеймс Клавел е втората голяма адаптация на произведението. Първата, носеща същото заглавие, излиза през 1980 г., а тогава в ролята на Джон Блекторн влиза легендарният Ричард Чембърлейн.

Гледайте ПЪРВИ СЕЗОН на "Шогун" в Disney+ ТУК.

Lidl ще използва изкуствен интелект за персонализирани промоции

Приложението Lidl Plus, което вече се използва от над 1.3 милиона потребители в България, скоро ще въведе нова функционалност. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer