НачалоНовиниSkype за Windows Phone излезе от бета, вече е и в българския Marketplace

Skype за Windows Phone излезе от бета, вече е и в българския Marketplace

3438
Написана от  nixanbal 23 април 2012
Skype за Windows Phone излезе от бета, вече е и в българския Marketplace

Skype може да е собственост на Microsoft, но имаше нужда от доста време да пристигне за смартфоните с Windows Phone. На MWC 2012 в Барселона Microsoft и Nokia обявиха пускането на бета версията на приложението, а днес, около два месеца по-късно, Skype вече е достъпен за изтегляне във финалната си версия и най-хубавото - вече може да се свали и от българския Marketplace.

Приложението позволява не само да си пишете с един човек, а да създадете цяла група или пък да проведете гласов или видеоразговор, ако смартфонът ви има предна камера.

Хубавото е, че чакането на приложенията за Marketplace си заслужава, тъй като дизайнът им е изключително добър и Skype не прави изключение. Навигацията е с приплъзване наляво и надясно, търсенето на контакти е супер лесно, а профилите на приятелите ви изглеждат много приятно.

Приложението е безплатно, а като минус досега забелязах, че няма опция да изпратите файл. Екстрата би трябвало да бъде добавена по-късно - все пак Skype за Android OS я получи едва миналия декември.

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer