НачалоНовиниСледващата голяма актуализация на Windows 11 пристига през септември

Следващата голяма актуализация на Windows 11 пристига през септември

2159
Написана от  dessyteneva 17 август 2022
Следващата голяма актуализация на Windows 11 пристига през септември

Следващата голяма актуализация на Windows 11 ще пристигне на 20 септември с папки в менюто Start, нови жестове и други подобрения, пише The Verge, позовавайки се на собствени източници.

Microsoft тества Windows 11 22H2 от месеци, а подобренията в новата версия включват папки с приложения в Start менюто, drag & drop в лентата за задачи, нови жестове и анимации. Компанията е добавила и нова функция за достъпност със субтитри в реално време, Live Captions, която е подходяща за хора с увреден слух. Има и нов инструмент Voice Access, който ще позволи на потребителите да контролират компютрите си с гласови команди.

Преработен е и Task Manager-ът, който получава нов тъмен режим, нова лента за команди и режим за ограничаване потреблението на ресурси от приложенията. 

Start Folders

Компанията работи и върху табове за File Explorer, които обаче ще бъдат добавени по-късно, със следваща актуализация до края на годината, твърди Windows Central. Тя ще пристигне заедно с нова функция Suggested Actions.

Източниците на The Verge твърдят, че Microsoft ще отбележи 10-годишнината на Surface с нови продукти тази есен. Те вероятно ще пристигнат директно с Windows 11 22H2. Компанията все още не е обявила официално датата на събитието или официалния анонс на ъпдейта.

6 НЕЩА за новите Neo QLED телевизори на Samsung

Стартът на Световното първенство по футбол в Катар 2022 е повод за много потребители да се замислят за ъпгрейд на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer