НачалоНовиниСледващата голяма смартфон премиера на Samsung ще бъде в родната им Южна Корея

Следващата голяма смартфон премиера на Samsung ще бъде в родната им Южна Корея

894
Написана от  nixanbal 02 юни 2023
Следващата голяма смартфон премиера на Samsung ще бъде в родната им Южна Корея

Следващото важно събитие от поредицата Unpacked на Samsung ще се проведе в родината им Южна Корея и по-конкретно в столицата Сеул. Това чухме още преди няколко седмици, но сега имаме и официално потвърждение на информацията. 

Новината не дойде като специален анонс от компанията, но беше потвърдена от Лий Янг-хий, която е президент глобален маркетинг в Samsung. 

Това ще бъде първата премиера на сгъваеми смартфони от Samsung в тяхната страна на произход, като според въпросната дама изборът на Южна Корея има смисъл и е важен за тях. 

Припомням ви, че досега Samsung най-често разчиташе на големи събития Unpacked в САЩ и Европа, така че ще бъде интересно ако следващият анонс действително е в Азия.

А на това събитие очакваме смартфоните със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5, а също и смарт часовниците Galaxy Watch6. Възможно е да видим и други нови продукти. По непотвърдена информация този Unpacked ще се състои на 26 юли - около две седмици по-рано от обичайното. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer