НачалоНовиниСледващият Motorola RAZR може да се появи на 1 юни

Следващият Motorola RAZR може да се появи на 1 юни

856
Написана от  nixanbal 03 март 2023
Следващият Motorola RAZR може да се появи на 1 юни

Миналото лято Motorola представи третия си смартфон със сгъваем дисплей RAZR, а в мрежата вече се говори за неговия наследник. Устройството се появи и в няколко изображения, които разкриват доста променен дизайн със значително по-голям външен дисплей. 

Новият Motorola RAZR изглежда ще разполага с външен дисплей, покриващ почти изцяло повърхността на капачето му. Интересен детайл е, че светкавицата и обективите на двете основни камери ще бъдат изрязани в този дисплей, което изглежда доста ефектно. 

Предстои да разберем какви възможности ще предлага RAZR 2023 през този екран, а също и какви ще са останалите спецификации на устройството. 

Motorola RAZR

В едното от изображенията се вижда, че смартфонът ще показва на капачето си известия от различни приложения, ще има достъп до прогноза за времето, календар, контакти и мултимедия. 

Според @evleaks премиерата на модела е насрочена за 1 юни 2023 г., така че остават по-малко от 3 месеца. Да се надяваме, че този път, за разлика от предходния RAZR, компанията ще лансира устройството едновременно на всички пазари, а не първо само в Китай. 

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer