НачалоНовиниСледващият сгъваем дисплей на Samsung може да е 17-инчов таблет

Следващият сгъваем дисплей на Samsung може да е 17-инчов таблет

1223
Написана от  nixanbal 31 август 2021
Следващият сгъваем дисплей на Samsung може да е 17-инчов таблет

Samsung изглежда има сериозни амбиции в посока сгъваеми дисплеи и то не само при смартфоните. С Galaxy Z Fold компанията така или иначе вече навлиза в категорията на мини таблетите, но следващото устройство с тази технология може да е 17-инчов сгъваем таблет. 

Продуктът може да се нарича Galaxy Book Fold 17, както подсказа днес в Twitter популярният @universeice. Това устройство би следвало да е голям сгъваем 17-инчов таблет, който всъщност ще може да се превръща в лаптоп. Нещо подобно показа по-рано и Lenovo с модела ThinkPad X1 Fold. 

Galaxy Book Fold 17

Концепцията за сгъваем таблет не е нова за Samsung. По-рано тази година на онлайн изложението SID 2021 корейците пуснаха видео, в което демонстрират идеите си за различни продукти от близкото бъдеще. Там се вижда смартфон, прегъващ се на няколко места, както и голям сгъваем таблет, трансформиращ се в лаптоп. 

Следвайки видеото с концепциите, този сгъваем таблет може да има камера под дисплея, каквато предлага и Galaxy Z Fold 3, а също и OLED панел. 

Няма детайли за това кога Samsung би могла да представи финален такъв продукт и ще се появи ли той скоро на пазара. 

Xiaomi Watch 2 е смарт часовник със стилен дизайн и богат набор от приложения

Богатото портфолио на Xiaomi при смартфоните е всеизвестно, но същия труден избор компанията предлага и в останалите категории смарт продукти,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer