НачалоНовиниСлушалките Huawei FreeClip вече са в България и идват в комплект с гривната Huawei Band 8

Слушалките Huawei FreeClip вече са в България и идват в комплект с гривната Huawei Band 8

1459
Написана от  nixanbal 08 април 2024
Слушалките Huawei FreeClip вече са в България и идват в комплект с гривната Huawei Band 8

Ето че първите слушалки от типа open-ear на Huawei вече са в България. Обявените през декември Huawei FreeClip са на българския пазар от днес, 8 април, като идват в комлект със смарт гривната Huawei Band 8, която ги прави още по-добро предложение. 

Huawei FreeClip се продават у нас в два цвята - графитено и бледолилаво. Цената им е 399 лв., а до 21 април включително те се предлагат в комплект с фитнес гривната Huawei Band 8 и ще бъдат налични в търговската мрежа на Yettel, Vivacom, Технополис, Zora, избрани партньори на дистрибутора Поликомп като Ozone.bg. Ardes.bg, Plesio и laptop.bg, и онлайн магазина на A1.

HUAWEI FreeClip

Може би най-важното, което трябва да знаете за Huawei FreeClip, е свързано с дизайна им. Те идват с необичайна форма и се защипват на ухото, без да запушват ушния канал. Говорителят обаче насочва звука право към ухото, като това позволява едновременно да слушате музика (или да водите телефонни разговори), без да се изолирате от околната си среда. 

Повече за Huawei FreeClip можете да видите в това видео, а скоро очаквайте и детайлно ревю. 

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer