НачалоНовиниСлушалките Nothing Ear и Nothing Ear (a) идват с директен достъп до ChatGPT, подобрен звук и ANC

Слушалките Nothing Ear и Nothing Ear (a) идват с директен достъп до ChatGPT, подобрен звук и ANC

490
Написана от  nixanbal 18 април 2024
Слушалките Nothing Ear и Nothing Ear (a) идват с директен достъп до ChatGPT, подобрен звук и ANC

Nothing представи преди минути новите си слушалки Nothing Ear и Nothing Ear (а), които не бягат твърде встрани от досегашния стил на компанията, но променят системата с имената на продуктите ѝ. Nothing Ear и Nothing Ear (a) скоро ще бъдат и на българския пазар. 

Nothing Ear 

Nothing Ear

Nothing Ear са новият модел от най-висок клас в каталога на бранда, като са пряк наследник на Ear (2) от миналата година. Слушалките ще се предлагат все така в бяло и черно, а цената им е 299 лв.

Nothing Ear

Nothing Ear имат нови 11-милиметрови керамични драйвъри и обещават по-чисто звучене с по-богат бас спрямо Ear (2). Поддържат ANC (до 45 dB), която има три степени на действие или автоматичен режим, който интелигентно променя силата на шумопотискане спрямо околната среда. 

Поддържат се кодеците LDAC и LHDC 5.0. 

Батерията на Ear обещава до 8.5 часа с едно зареждане без ANC или до 5.2 часа с ANC. С презарежданията от кутийката времето се увеличава на 40.5 часа. Презареждането на кутийката става през USB C или по безжичен път (2.5 W), като има бързо зареждане, което за 10 минути дава до 10 часа време на ползване. 

Nothing X

Nothing Ear могат да се свързват с две устройства едновременно, имат фини настройки на еквалайзера и възможност за споделяне на профили. Слушалките предлагат интеграция на ChatGPT, която е възможна при връзка с Nothing Phone (2), а чрез софтуерен ъпдейт скоро и с Phone (1) и Phone (2a). Функцията за ChatGPT се настройва в приложението Nothing X и скоро ще бъде достъпна и за по-старите модели Ear (1), Ear (2) и Ear (stick). 

Слушалките са с IP54 защита, а кутийката им - IP55.

Nothing Ear (a)

Nothing Ear (a)

Моделът Nothing Ear (a) е позициониран под Ear, като все така предлага 11 мм драйвъри, но не керамични, има ANC с интелигентен режим, ChatGPT интеграция и още по-издръжлива батерия, осигуряваща до 9.5 часа без или до 5.5 часа с ANC, както и до 42.5 часа с презарежданията от кутийката. 

Nothing Ear (a)

Основните разлики с Ear са в това, че Ear (a) не поддържат безжично зареждане, не поддържат кодека LHDC 5.0 и нямат фини настройки на еквалайзера и опция за споделяне на профили. Освен това кутийката им има много ниска защита IPX2. 

Nothing Ear (a)

Nothing Ear (a) обаче се предлагат в освежен дизайн и имат нова форма на кутийката, която според Nothing прилича на "балонче" и е по-лесна за прибиране в джоба. Освен това слушалките идват в черно, бяло и чисто новия за марката жълт цвят. 

Цената на Ear (a) е 199 лв. 

И двата модела ще бъдат в България от следващата седмица. 

Флагманът Honor Magic6 Pro със 180 МР перископна камера идва в България

На събитие в Барселона днес Honor представи новия си премиум модел Honor Magic6 Pro за първи път и в Европа.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer