НачалоНовиниСлушалките Sony LinkBuds имат иновативен дизайн, който не ви изключва от околната среда

Слушалките Sony LinkBuds имат иновативен дизайн, който не ви изключва от околната среда

2174
Написана от  nixanbal 15 февруари 2022
Слушалките Sony LinkBuds имат иновативен дизайн, който не ви изключва от околната среда

Sony представи току-що новите си компактни безжични слушалки LinkBuds, които не само за първи път носят лесно за научаване име, но и идват с иновативен дизайн. Формата на възбудителя на слушалките е като пръстен, така че през него продължавате да чувате звуци от околната среда, докато слушате музика или провеждате разговори.

Sony LinkBuds са изключително компактни и леки, като всяка слушалка тежи едва 4.1 грама. Това е 44% по-малко спрямо теглото на Sony WF-1000XM4

Благодарение на новия си дизайн с пръстеновидна форма, слушалките имат свойството "аудио пропускливост", което означава, че не ви "изключват" от околния свят, докато ги носите и слушате музика или провеждате разговори. Моделът не поддържа ANC и концепцията му е тъкмо в обратната посока - да свърже онлайн света с офлайн ежедневието, откъдето идва и името LinkBuds. 

LinkBuds G case open2-Large

LinkBuds използват процесора Sony V1, благодарение на който поддържат и DSEE за подобряване качеството на компресирано аудио, независимо от източника му. 

Едно от най-интересните неща е начинът на управление, който предлагат слушалките. Sony нарича функцията Wide Area Tap, а това означава, че можете с двойно или тройно потупване върху зоната пред ухото (ъгъла на бузата) да контролирате музиката и разговорите си. Фини настройки на командите се правят в приложението Sony Headphones Connect, което се предлага за Android и iOS.

220113 Sony Shot 03 Runner 0661

LinkBuds поддържат и редица смарт функции, сред които автоматично контролиране силата на звука на база околния шум; Speak-to-Chat, която автоматично слага музиката на пауза, когато започнете да говорите с някого, и я пусна отново, когато разговорът приключи. Поддържат се гласовите асистенти Google Assistant и Alexa, но не и Siri. 

LinkBuds W case with shadow-Large

LinkBuds поддържат и функцията за бързо свързване (Fast Pair), която позволява да се сдвояват лесно с Android устройства, както и функцията Swift Pair за лесно свързване с машини под Windows 11 или Windows 10.

220113 Sony Shot 02 Bus 0504

Батерията на слушалките издържа 5.5 часа, а калъфчето добавя още 12 часа. Презареждането става през USB C порта, като за съжаление не се поддържа безжично зареждане. 

LinkBuds G wearing-Large

Sony LinkBuds излизат на българския пазар до края на февруари на цена от 349 лв. в цветовете пясъчно и тъмносиво.

Oppo Reno11 F излиза в България с първото събитие на марката у нас

На първото си събитие в България Oppo представи за нашия пазар новия си модел Reno 11F. Устройството е позиционирано в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer