НачалоНовиниСмарт пръстенът Galaxy Ring също може да използва Galaxy AI

Смарт пръстенът Galaxy Ring също може да използва Galaxy AI

411
Написана от  nixanbal 21 февруари 2024
Смарт пръстенът Galaxy Ring също може да използва Galaxy AI

Вече знаем, че Samsung подготвя смарт пръстен - устройство, което изглежда и се носи също като обикновено бижу на ръката, но всъщност има сензори и служи за следене на редица здравни показатели. По последна информация т.нар. Galaxy Ring ще бъде официално обявен през юли, а сега компанията подсказва, че в него може да предлага някои екстри, базирани на изкуствен интелект. 

"Освен това, вече планираме следващи стъпки за Galaxy AI отвъд смартфоните - оптимизираме го за различни категории устройства и за различни услуги.

В близко бъдеще някои смарт аксесоари Galaxy ще използват AI, за да подобрят грижата за здравето и да отключат изцяло нова ера на разширени интелигентни услуги. Samsung ще продължи да обогатява и разширява възможностите на Galaxy AI във всички категории чрез сътрудничество с още водещи в индустрията AI партньори."

Това се казва в публикувано днес съобщение от ТМ Roh, президент на Samsung Electronics и директор „Мобилно потребителско изживяване“, по адрес на новата ера на изкуствения интелект в мобилните технологии.

TM Roh Editorial

Не се назовава за какви смарт аксесоари говори той, но предвид задаващата се премиера на смарт пръстена, много вероятно е тъкмо той да е въпросното устройство. Това означава, че в Galaxy Ring може да открием някои екстри на Galaxy AI, като Samsung вече обяви, че те няма да останат запазена привилегия само за Galaxy S24, а ще бъдат пуснати и за по-стари модели смартфони, както и за други продуктови категории. 

Galaxy Ring

Тази седмица се появи слух, че Galaxy Ring ще бъде представен през юли, на събитието Unpacked заедно със сгъваемите Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. 

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer