НачалоНовиниСмартчасовниците Huawei Watch GT 3 вече се продават в България на цени от 529 лв.

Смартчасовниците Huawei Watch GT 3 вече се продават в България на цени от 529 лв.

6709
Написана от  nixanbal 07 декември 2021
Смартчасовниците Huawei Watch GT 3 вече се продават в България на цени от 529 лв.

Huawei обяви, че пуска на българския пазар най-новите си смартчасовници. Това са моделите от серията Watch GT 3, които бяха обявени в края на октомври заедно със смартфона Huawei nova 9.

Часовниците всъщност ще са налични в четири варианта, обявиха от компанията, като два от тях са специално насочени към дамите - Watch GT 3 с размер 42 мм с каишки Light Gold Milanese и White Leather.

Другите две версии са на по-големия модел с 46 мм корпус, който има стоманена или черна каишка от флуороеластомер и е насочен към мъжката аудитория.

Huawei Watch GT 3 46 мм и 42 мм ще се предлагат в цялата партньорска мрежа на Huawei у нас – A1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп.

Watch GT 3 46 мм със стоманена верижка е с цена 649 лв., а с черна каишка от ергономичния флуороеластомер – 529 лв. По-малките версии с 42 мм корпус идват на цени от 649 лв. за металната верижка в цвят Light Gold Milanese и 529 лв. за варианта с бяла кожена каишка.

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer