НачалоНовиниСмартфонът HMD Pulse Pro вече се предлага в България на цена от 289 лв.

Смартфонът HMD Pulse Pro вече се предлага в България на цена от 289 лв.

4778
Написана от  nixanbal 22 май 2024
Смартфонът HMD Pulse Pro вече се предлага в България на цена от 289 лв.

След като през април HMD, популярни досега със смартфоните Nokia, представиха първите модели под собствения си бранд, днес и третият от тях излиза на пазара. HMD Pulse Pro е наличен у нас на цени от 289 лв., а Pulse и Pulse+ също се предлагат.

Pulse Pro на HMD е наличен в три цвята - зелено (Glacier Green), лилаво (Twilight Purple) и черно (Black Ocean). Зеленият HMD Pulse Pro има и собствено зарядно устройство в същия цвят, което се продава отделно. Цената е 289 лв. в конфигурация 6/128 GB и 329 лв. в конфигурация 8/256 GB памет. Моделът е и с три години гаранция.

Shineid Gori Phonecore

HMD отбелязва пускането му на пазара с придружаваща го лимитирана колекция от модни аксесоари, дело на британската дизайнерка Шинейд Гори (дамата с кожуха) - ‘The Phonecore Collection’. Колекцията е изцяло вдъхновена от дизайна и цвета на зеления Pulse Pro и включва слънчеви очила с едри рамки и стъкла, наподобяващи самия телефон, широк колан с кейс и умалена раница с еклектична форма, предназначена специално за смартфона.

Phonecore 4

В България ексклузивната линия няма да се продава, но лимитиран брой от аксесоарите ще бъдат подарени като награди заедно със смартфона HMD Pulse в поредица от игри в социалните мрежи Pro през юни.

Phonecore 3

Припомням ви, че HMD Pulse+ и HMD Pulse също вече са налични в търговската мрежа у нас. HMD Pulse+, на препоръчителна цена 259 лв., а HMD Pulse (наличен в синьо, розово и черно) започва от 219 лева. 

HMD Pulse, HMD Pulse+ и HMD Pulse Pro предлагат сравнително базови характеристики, които можете да видите тук, а освен това и трите са с изчистени линии, елегантен дизайн и възможност за самостоятелна поправка.

Ревю на смарт електрическата четка за зъби Oral-B iO 10

В канала на nixanbal обикновено си говорим за ъпгрейди на телефони, но този път ще ви разкажа за новата четка…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer