НачалоНовиниСмартфонът Nexus на Huawei ще има 5.7" Quad HD екран и Snapdragon 820 + още детайли

Смартфонът Nexus на Huawei ще има 5.7" Quad HD екран и Snapdragon 820 + още детайли

3715
Написана от  nixanbal 15 юли 2015
Смартфонът Nexus на Huawei ще има 5.7" Quad HD екран и Snapdragon 820 + още детайли

LG и Huawei ще са производителите на тазгодишните устройства Nexus за Google, които обичайно очакваме в края на годината - вероятно през октомври. След като тази сутрин получихме информация за устройството на първите, сега @evleaks пусна детайли за смартфона, който подготвя китайският производител. 5.7-инчов дисплей с Quad HD резолюция е само началото...

Спекулациите от сутрешната ми статия се оказаха верни и новата информация сега сочи, че Huawei действително ще създаде за Google фаблет с 5.7-инчов дисплей и Quad HD резолюция. От модела Nexus на LG пък очакваме около 5-инчов Full HD екран.

Освен това @evleaks разказва, че устройството ще има корпус от метал, което няма да е новост за портфолиото на Huawei, нито пък скенерът за пръстови отпечатъци, също екстра от списъка на бъдещия Nexus. 

Порцията детайли за необявения модел се допълва от чипсет Snapdragon 820, какъвто може да има и апаратът от LG.

Ако това се окажат точните спецификации - кой от двата модела Nexus бихте предпочели? По-компактния на LG или фаблета на Huawei?

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer