НачалоНовиниСмартфонът Nexus Sailfish от HTC се появи отново

Смартфонът Nexus Sailfish от HTC се появи отново

2424
Написана от  nixanbal 29 август 2016
Смартфонът Nexus Sailfish от HTC се появи отново

Android 7.0 Nougat вече беше официално пуснат, но с него за първи път не видяхме нови модели Nexus. Google дори обяви, че първият смартфон с новата операционна система ще бъде LG V20, което означава, че премиерата на собствените им смартфони се отлага. Все пак феновете продължават да очакват двата модела от HTC - Sailfish и Merlin, като първият сега се появи в цяла галерия изображения. 

Кадрите разкриват дизайн, който вече сме виждали - метално тяло, но с нестандартно решение за голяма стъклена част, заемаща около една трета от задния панел. Тъкмо този елемент ще бъде интересно да видим на живо, защото до момента предизвиква много удивление и противоречиви реакции.

htc-sailifsh-render-5

htc-sailifsh-render-6

На изображенията би трябвало да е моделът Sailfish, който е позициониран по-ниско от Merlin, макар и като дизайн двете устройства да са близки. Sailfish ще бъде с по-малък (5") екран с Full HD резолюция и съответно по-малка батерия спрямо Merlin. 

htc-sailifsh-render-3

htc-sailifsh-render-7

Renders-of-the-HTC-Nexus-Sailfish-660x400

Очакваме двата модела Nexus от HTC през септември или октомври. 

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer