НачалоНовиниСмартфонът със сгъваем дисплей Vivo X Fold S може да се появи през септември

Смартфонът със сгъваем дисплей Vivo X Fold S може да се появи през септември

672
Написана от  dessyteneva 17 август 2022
Смартфонът със сгъваем дисплей Vivo X Fold S може да се появи през септември

Vivo работи върху нов смартфон със сгъваем дисплей, наречен Vivo X Fold S, твърди Digital Chat Station. Той ще бъде леко подобрена версия на първия такъв модел на китайската компания, Vivo X Fold, който беше представен през пролетта на 2022 г.

Очаква се устройството да дебютира през септември и да е базирано на премиум чипсета Snapdragon 8+ Gen 1. Освен това то вероятно ще бъде по-тънко и леко от своя предшественик. Източникът не предлага повече информация за характеристиките на Vivo X Fold S, но посочва, че той ще бъде сравнително лек ъпгрейд на Vivo X Fold.

Digital Chat Station посочва обаче, че истинският флагман на Vivo се очаква към края на годината, след като Qualcomm представи новия си чипсет Snapdragon 8 Gen 2 през ноември. Това вероятно ще бъде Vivo X90 Pro, който ще наследи лансирания наскоро в България X80 Pro. При устройствата от тази серия фокусът е върху камерата. 

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer