НачалоНовиниСмартфоните Galaxy S23 скоро ще могат да тестват базирания на Android 14 интерфейс One UI 6.0

Смартфоните Galaxy S23 скоро ще могат да тестват базирания на Android 14 интерфейс One UI 6.0

2016
Написана от  nixanbal 07 август 2023
Смартфоните Galaxy S23 скоро ще могат да тестват базирания на Android 14 интерфейс One UI 6.0

Смартфоните от серията Galaxy S23 на Samsung скоро ще получат достъп до ранна версия на потребителския интерфейс One UI 6.0, който ще се базира на Android 14. От компанията публикуваха новината в сайта си, потвърждавайки една от ключовите промени в интерфейса. 

От изображението става ясно, че Samsung ще направи сериозна промяна в падащата лента - т.нар. Quick panel. При One UI 6.0 слайд от левия горен край надолу ще сваля списъка с известията, а от десния горен край - списъка с бързи настройки. Това е идея, позната от iOS на iPhone, като сме я виждали и при много производители на Android устройства. 

Samsung обяви в сайта си, че пуска бета версия на базирания на Android 14 интерфейс One UI 6.0 за смартфоните Galaxy S23, S23+ и S23 Ultra, но само в страните САЩ, Южна Корея и Германия. Новината бързо беше свалена, но по всяка вероятност софтуерът ще бъде наличен в близките дни и ще научим подробности какви още промени се задават. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer