НачалоНовиниСмартфоните Galaxy S24 може да се появят по-рано от обичайното

Смартфоните Galaxy S24 може да се появят по-рано от обичайното

2769
Написана от  nixanbal 11 септември 2023
Смартфоните Galaxy S24 може да се появят по-рано от обичайното

Samsung може да представи следващите си флагман смартфони Galaxy S24 по-рано от обичайното. Това съобщават корейските медии, които твърдят, че компанията планира да произведе по-голям брой смартфони от серията спрямо предходната Galaxy S23. 

30 милиона е заложеният брой смартфони от серията Galaxy S24, което би било около 10% увеличение спрямо Galaxy S23. Причината за по-оптимистичния план е възстановяването на пазара, както и успешното лансиране на S23 през 2023 г. 

Източникът твърди, че около 15 милиона от тези бройки ще бъдат от премиум модела Galaxy S24 Ultra, а по 7.5 милиона ще бъдат за неговите подгласници Galaxy S24 и Galaxy S24+. 

Очаква се масовото производство на Galaxy S24 да започне още през ноември - месец по-рано от обичайното. Това, разбира се, не е категоричен знак, че новите модели ще излязат по-рано от тези миналата година, но е много вероятно. Така Samsung ще може да предложи нов конкурент на iPhone 15 по-скоро, за да не рискува потребителите да бъдат изкушени. 

Припомням ви, че премиерата и на сгъваемите Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 тази година се състоя по-рано от обикновено.

Друг източник, @universeice от X, потвърждава, че Galaxy S24 ще дебютира по-рано, а също и флагманите Xiaomi 14 на китайските им конкуренти. 

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer