НачалоНовиниСмартфоните Galaxy S24 ще предлагат превод на телефонни разговори в реално време

Смартфоните Galaxy S24 ще предлагат превод на телефонни разговори в реално време

1046
Написана от  nixanbal 09 ноември 2023
Смартфоните Galaxy S24 ще предлагат превод на телефонни разговори в реално време

Тази седмица Samsung представи новия си генеративен AI модел Samsung Gauss, който очакваме да бъде интегриран в следващите флагман смартфони на компанията. Днес корейците пуснаха детайли за една от функциите, които благодарение на Gauss ще се предлагат от серията Galaxy S24.

Става въпрос за AI Live Translate Call - превод на телефонни разговори в реално време, който ще се реализира с помощта на изкуствен интелект. Функцията ще бъде налична в "най-новия телефон Galaxy AI", казват от Samsung, с което изглежда имат предвид очакваната през януари 2024 г. серия Galaxy S24.

Тъй като той е интегриран в основната функция за повикване, отпадат затрудненията, свързани с използването на приложения на трети страни. Преводите на аудио и текст ще се появяват в реално време, докато двама потребители говорят по телефона. 

Galaxy AI ще се появи в началото на следващата година и Samsung прави заявка, че функцията с преводача е само бегъл поглед към това, което предстои да се случи.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro са по-компактни и с по-добра ANC

Samsung представи днес новите си компактни безжични слушалки Galaxy Buds 2 Pro, които са най-добрият им модел в тази продуктова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer