НачалоНовиниСмартфоните Nokia заменят Sony Xperia в новия филм за Джеймс Бонд

Смартфоните Nokia заменят Sony Xperia в новия филм за Джеймс Бонд

2824
Написана от  nixanbal 05 март 2020
Смартфоните Nokia заменят Sony Xperia в новия филм за Джеймс Бонд

HMD Global обявиха, че техните смартфони Nokia ще се появят в следващия филм за Джеймс Бонд, чиято премиера току-що разбрахме, че е била отложена със 7 месеца заради коронавируса. До момента предпочитаният бранд за Агент 007 беше Xperia на Sony. 

Позиционирането на новите модели Nokia във филма "Смъртта може да почака" е "най-голямата глобална маркетингова кампания на HMD Global до момента", обявиха от компанията. 

Nokia visual

Във филма ще се появят обявените вече Nokia 7.2 и Nokia 3310, но се очаква да видим и нови устройства. Може би най-интересен ще бъде първият 5G смартфон с марката, който ще дебютира в ръцете на агент Номи. Не е ясно как ще се нарича този модел, но знаем, че няма да бъде флагман, а по-достъпно устройство. 

Nokia 5G

Всъщност първият 5G смартфон на Nokia ще бъде показан на 19 март, беше потвърдено тази седмица от производителя. Заедно с него вероятно ще видим и още няколко по-ниско позиционирани модела. 

Lashana Lynch  Juho Sarvikas

И въпреки че за новия Бонд ще чакаме до ноември, още сега, на 8 март, в мрежата ще се появи реклама, в която ще видим смартфоните Nokia. 

5 нови екстри в Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Тази година Samsung внесе интересна промяна в портфолиото си смарт часовници и за първи път представи Pro версия на новия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer