НачалоНовиниСмартфоните от серията Huawei P50 може да дебютират на 29 юли

Смартфоните от серията Huawei P50 може да дебютират на 29 юли

1069
Написана от  nixanbal 22 юни 2021
Смартфоните от серията Huawei P50 може да дебютират на 29 юли

Huawei сериозно забави премиерата на смартфоните си P50, но в началото на юни шефът на компанията Ричард Ю все пак обяви, че серията се задава и целта е да стигне до пазара възможно най-скоро. Сега в китайската социална мрежа Weibo се появи информация, че анонсът на Huawei P50 ще се състои в края на юли. 

Според завоалирано съобщение от Weibo премиерата на смартфоните Huawei P50 ще се състои на 29 юли. Тогава се очаква компанията да представи традиционните три модела от висок клас Huawei P50, Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pro+. 

Интересното е, че според новите слуховете Huawei ще предлага моделите основно в 4G вариант, без 5G свързаност. Целта на това изглежда ще бъде да се реши проблемът с недостигът на чипове, а и ще се постигне по-ниска цена. Ще има обаче и 5G версии.

Припомням ви, че по-ранна информация гласеше, че премиум моделите в серията ще идват с 1" сензор Sony IMX800, което звучи впечатляващо и нямам търпение да тествам. Към днешната порция слухове, обобщена от GSMArena.com, пък пристигнаха и детайли за ултрашироката камера, която щяла да разчита също на огромен 1/1.18" сензор.

Най-интересните устройства на Lenovo през 2021 г. ще бъдат тук

2021 г. за РС пазара започна с впечатляващ ръст от 55.2% за първото тримесечие в продажбите на компютри. По данни…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer