НачалоНовиниСмартфоните от серията Xiaomi Mi 10T вече поддържат 5G мрежата на VIVACOM

Смартфоните от серията Xiaomi Mi 10T вече поддържат 5G мрежата на VIVACOM

776
Написана от  nixanbal 04 февруари 2021
Смартфоните от серията Xiaomi Mi 10T вече поддържат 5G мрежата на VIVACOM

Тези дни операторите все по-често съобщават за нови модели смартфони, които вече са актуализирани и могат да се свързват към техните 5G мрежи. Изборът все още е сравнително беден, но това е началото и изглежда постоянно тестват и добавят нови устройства. Наскоро Galaxy Note 20 Ultra беше включен към списъка и на А1, и на VIVACOM, а днес оранжевият оператор обяви също, че серията Mi 10T на Xiaomi вече е съвместима с тяхната 5G мрежа. 

Трите смартфона Mi 10T, Mi 10T Pro и Mi 10T Lite са най-актуалните в портфолиото на Xiaomi, поне до излизането на премиум флагманите Mi 11 след около месец. 

Те допълват списъка със съвместими с 5G мрежата на VIVACOM устройства, който вече включва Huawei P40 Pro, Huawei Mate 40 Pro, Motorola G 5G и Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Междувременно тази седмица КРС обяви, че на 15 март ще се проведе търг за разпределяне на нови честоти в обхвата на 3.6 GHz, които операторите вероятно ще искат, за да изградят пълнокръвните си 5G мрежи. 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer