НачалоНовиниСмартфоните Xiaomi 13 ще използват Samsung E6 панел с впечатляваща пикова яркост

Смартфоните Xiaomi 13 ще използват Samsung E6 панел с впечатляваща пикова яркост

862
Написана от  nixanbal 11 декември 2022
Смартфоните Xiaomi 13 ще използват Samsung E6 панел с впечатляваща пикова яркост

Вече знаем немалко детайли за смартфоните Xiaomi 13, които би трябвало да бъдат обявени в Китай в следващите часове. Нова информация от @universeice обаче разкрива още един елемент от характеристиките им - ще използват дисплей от Samsung с много висока пикова яркост. 

Xiaomi 13 Pro и по-достъпният Xiaomi 13 ще се възползват от най-новите Samsung E6 панели за дисплеите си, които осигуряват до 1900 нита пикова яркост, твърди източникът. Информацията се потвърждава от официален тийзър постер за устройствата. 

Това означава, че новите топмодели на Xiaomi ще предложат наистина качествени екрани от най-висок клас, които ще допълнят обещаващата конфигурация на камерата с логото Leica и премиум чипсета Snapdragon 8 Gen 2. 

Xiaomi 13

Междувременно се появи и видое, което представя част от характеристиките на двата модела, включително подсказва, че Xaiomi ще предложи защита от прах и вода със серията 13. До момента компанията имаше такива модели само в Ultra серията.

Очакваме анонса им в Китай по-късно днес, а в Европа - в началото на 2023 г.

Sony Xperia 1 IV предлага 50% по-ярък дисплей и камера с истинско оптично приближение от 85 до 125 мм

Sony представи току-що новия си премиум смартфон Xperia 1 IV, при който акцентът е върху по-яркия екран, по-солидната батерия и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer