НачалоНовиниСнимка на калъфчета за iPhone 16 потвърждава очакваната промяна в дизайна на камерата

Снимка на калъфчета за iPhone 16 потвърждава очакваната промяна в дизайна на камерата

817
Написана от  nixanbal 29 март 2024
Снимка на калъфчета за iPhone 16 потвърждава очакваната промяна в дизайна на камерата

Вече сме виждали изображения, които твърдят, че представят дизайна на iPhone 16 и iPhone 16 Plus, а сега имаме снимка на предполагаем калъф за тези модели, която потвърждава слуховете. По всичко личи, че Apple ще промени организацията на двойната основна камера при двата си по-достъпни модела.

Докато при предходните поколения обективите на двойната камера бяха разположени по диагонал в квадратна плочка, сега изглежда Apple ще ги подреди един под друг в овален остров. 

iPhone-16-Camera-Lozenge-2-Perspective

Промяната не е просто козметична прищявка, а по-скоро начин базовите модели на iPhone 16 да започнат да поддържат запис на пространствено видео за Apple Vision Pro. В момента функцията се поддържа от iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max, но не и от iPhone 15 и iPhone 15 Plus. 

iPhone 16

Може би дори по-важната промяна, която очакваме и която кейсовете потвърждават, е добавянето на капацитивен Capture Button - чувствителна на натиск зона върху дясната страна на телефоните, която ще служи като бутон за правене на снимки. Изрязаната част за този бутон се вижда на снимката отгоре. 

iPhone-16-Camera-Lozenge-2-Colors

Очакваме премиерата на серията iPhone 16 през септември, а още през юни ще научим за много от софтуерните промени, които те ще предложат. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer