НачалоНовиниСнимки и инфо за многорежимния лаптоп Acer Aspire R 11

Снимки и инфо за многорежимния лаптоп Acer Aspire R 11

5344
Написана от  nixanbal 04 май 2015
Снимки и инфо за многорежимния лаптоп Acer Aspire R 11

На събитието си в Ню Йорк в края на април Acer представи цял куп нови устройства от различни продуктови категории, а Aspire R 11 е едно от онези, които се опитват да размият границите между тях. Става въпрос за лаптоп с различни режими на ползване, каквито са особено актуални напоследък, а по-надолу ви предлагам снимки на машината, както и детайли за характеристиките и очакваната му цена...

Acer Aspire R 11 прилича на компактен ноутбук с 11-инчов Zero Air Gap сензорен дисплей с резолюция 1366х768 пиксела, който върви под Windows 8.1 и има 8-часов живот на батерията. 

Acer Aspire R 11 @ nixanbal

Екранът обаче може да се завърна назад до 360 градуса, с което R 11 предлага още няколко режима на ползване (Notebook, Display, Tent и Pad) - удобни в различни ситуации. Точно това е акцентът при лаптопа, стана ясно на презентацията - да бъде подходящ за ползване при всякакви условия, дори в движение, на претъпкани и тесни места.

Acer Aspire R 11 @ nixanbal

Под пластмасовия корпус на ноутбука е скрит процесор Intel Celeron или Pentium, до 8 GB RAM, 500 GB или 1 TB HDD. Налице са още SD слот за карти памет, пълноразмерни HDMI и VGA портове, USB 2.0 и USB 3.0 конектори, както и HD уебкамера.

Интересното за дисплея е, че използва технологията BluelighShield, която намалява излъчването на синя светлина и щади очите при продължителна работа. 

Acer Aspire R 11 @ nixanbal

Тялото е с дебелина около 2 см, а теглото 1.58 кг. Екранът е покрит от Gorilla Glass, а двойната панта се усещаше стабилна, което би трябвало да гарантира по-дълъг живот и безпроблемно трансформиране. 

Acer Aspire R 11 @ nixanbal

Acer Aspire R 11 излиза в Европа през юни в синьо и бяло на цена от 349 евро. 

Световна премиера на Realme GT 6 - компанията се завръща към високия клас в Европа

Realme току-що представи официално Realme GT 6 на събитие в Милано. Устройството е позиционирано във високия клас и е първият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer