НачалоНовиниСнимки на Samsung Galaxy S24 Ultra разкриват плосък дисплей и рамки от титан

Снимки на Samsung Galaxy S24 Ultra разкриват плосък дисплей и рамки от титан

4668
Написана от  nixanbal 24 ноември 2023
Снимки на Samsung Galaxy S24 Ultra разкриват плосък дисплей и рамки от титан

Остават по-малко от два месеца до премиерата на Galaxy S24 Ultra и въпреки че вече чухме и видяхме какво ли не за него, сега имаме нови снимки, разкриващи плоския дисплей на телефона. 

Да, изглежда Samsung най-после ще направи покривното стъкло за премиум флагмана си изцяло плоско, което от една страна е тенденцията от няколко години, а от друга - това ще направи писането с S Pen върху него по-удобно. Задният панел също вече е без извивки. 

Galaxy S24 Ultra

Снимките освен това потвърждават очакванията за подмяна на материала за рамките - корейците, по примера на Apple, ще преминат към титан за тях, който е значително по-устойчив от използвания досега алуминий. 

Освен това на изображенията виждаме нов цвят за смартфона - нещо като светлосиво, което също напомня на iPhone 15 Pro. 

Galaxy S24 Ultra

Цялостната визия на Galaxy S24 Ultra обаче е запазена от предходния модел и не може да се сбърка, че това е наследникът на Galaxy S23 Ultra. Вижда се четворната основна камера, както и прибраният в долната част на корпуса стилус. 

Galaxy S24 Ultra

Премиерата на трите модела Galaxy S24, Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra засега се очаква на 17 януари, а продажбите би трябвало да започнат на 30-и. Samsung тепърва трябва да обяви дата за събитието си Unpacked, както и мястото, на което то ще се проведе този път. Миналата премиера, тази на сгъваемите модели Galaxy Z Flip5 и Fold5, беше в Сеул, докато за Galaxy S24 се очаква да бъде в Сан Хосе, Калифорния.

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer