НачалоНовиниСнимки от премиерата на Coolpad Porto S и Torino S

Снимки от премиерата на Coolpad Porto S и Torino S

11887
Написана от  nixanbal 29 януари 2016
Снимки от премиерата на Coolpad Porto S и Torino S

След като вчера ви запознах с най-новите два смартфона на Coolpad, сега е време и за галерия с по-детайлен поглед към устройствата. Представям ви снимки от световната премиера на Coolpad Porto S и Coolpad Torino S...

Coolpad Porto S е по-големият от двата модела и предлага 5" HD дисплей, има 4-ядрен процесор на MediaTek, 1 GB RAM, 8 GB + microSD слот, 8 MP + 2 МР камери.

Coolpad Porto S

Апаратът е с пластмасов корпус с профил 7.6 мм, поддържа 4G LTE, има 2000 mAh батерия и се базира на Android 5.1 Lollipop, а отгоре е с модифициран интерфейс. 

Coolpad Porto S

Видимо по-атрактивен е моделът Coolpad Torino S, който отново е с пластмасов матов корпус, но тънкият му дизайн има форма на речно камъче - с гладки овални форми. 

Coolpad Porto S

Torino S има по-малък 4.7" IPS екран, но все същата HD резолюция, което означава по-детайлно изображение. Стъклото върху този екран е леко извито (2.5D) и това допълва приятния дизайн.

Coolpad Torino S

Иначе апаратът се базира на Snapdragon 410, има вече 2 GB RAM, 16 GB вградена памет + microSD слот, 8 МР основна + по-добра 5 МР предна камера, LTE поддръжка и 1800 mAh батерия. 

Torino S също идва с Android 5.1 Lollipop и фирмения интерфейс CoolUI 8.0. 

Coolpad Torino S

По-интересна функция при този модел е скенерът за пръстови отпечатъци на гърба му. Той може да се използва с мокри пръсти, а освен това предлага не само отключване на телефона, но също и други функционалности - набиране на номер, стартиране на камерата и правене на снимка, включване на друго приложение и т.н.

Coolpad обещава да пусне Porto S и Torino S в България още през пролетта, като първият може да дойде още през март, а другия очакваме не по-късно от април. Цените, които обявиха на събитието в Мюнхен, са 129 евро и 199 евро съответно, но стана ясно, че у нас Torino S може да пристигне дори на още по-атрактивна цена (около 170 евро). 

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer