НачалоНовиниSonos анонсира първите си слушалки - Sonos Ace

Sonos анонсира първите си слушалки - Sonos Ace

408
Написана от  STAN 21 май 2024
Sonos анонсира първите си слушалки - Sonos Ace

Американският аудио бранд Sonos анонсира първите си слушалки. Те ще носят името Sonos Ace и ще са "over the head" модел, тип "диадема", пълен с редица премиум функционалности, с които компанията е известна в бранша. Sonos Ace идват с поддръжка за Snapdragon Sound, Dolby Atmos, aptX Lossless, ANC и цена от $450 или 499 евро в Европа.

Sonos Ace ще предлага поддръжка на Dolby Atmos, Snapdragon Sound, apX Losnell, ще използва ANC от висок клас, както и Wi-Fi, чрез който ще може да се свързва директно към саундбар системите на компанията, позволявайки на потребителите да изпитат пространственото аудио, проследяващо движенията на главата им. След излизането им на пазара, функцията ще бъде налична при Sonos Arc, но се очаква да бъде добавена и за останалите продукти на компанията - Sonos Beam, Sonos Beam Gen 2 и Sonos Ray.

DSCF7193 2

Слушалките идват с Bluetooth 5.4, позволяващо свързване на две устройства едновременно, USB-C за lossless аудио, включително и Apple Lossless аудио файлове, при свързаност с техен продукт посредством кабел и са оборудвани с 40 милиметрови драйвери, каквито има и при един от най-популярните модели на Sony в този клас - WH-1000XM4.

89e39c9ff947dfbff5679f775bc021dd129b83af-2880x1920

Отсъства 3.5 мм жак, но в комплекта е включен кабел от USB-C към 3.5 мм. Тялото на слушалките тежи около 312 грама, а възглавничките се прикрепят към тялото с магнити и са лесно сменяеми, в случай че се износят с времето. Наличен ще бъде и метален слайдър бутон, чрез който може да паузирате и стартирате музиката си, да сменяте песните си и да инициирате свързването със своята саундбар система.

DSCF7195 Enhanced NR1

Моделът обещава до 30 часа слушане на музика с включена ANC, а освен това има бързо зареждане. За 3 минути на зарядното можете да получите до 3 часа време на слушане. 

Цялостният пакет е оформен в стилна кутия, изработена от рециклирани материали. Sonos Ace ще долети на 5 юни на цена от 499 евро.

894Ko37MEENyou6899Exy-1200-801

Huawei Watch Fit 3 е удобен смарт часовник с достъпна цена

Huawei предлага богато портфолио смарт часовници, които в по-голямата си част изглеждат като конвенционални ръчни часовници с премиум изработка и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer