НачалоНовиниSonos ще пусне слушалки от висок клас през пролетта на 2024 г.

Sonos ще пусне слушалки от висок клас през пролетта на 2024 г.

394
Написана от  nixanbal 22 ноември 2023
Sonos ще пусне слушалки от висок клас през пролетта на 2024 г.

След трудната 2023 г. Sonos планира да започне 2024 г. ударно, навлизайки в чисто нова продуктова категория - тази на слушалките. Американската компания ще започне със слушалки тип диадема, а след това подготвя и други модели. 

Слушалките "over ear" на Sonos се подвизават под кодовото име Duke и се очаква да бъдат представени през април 2024 г., съобщава Марк Гърман от Bloomberg. Според него моделът ще се предлага в черно и бяло, ще може да работи в синхрон с друга техника на марката и ще предлага гласов контрол за навигация между песните. 

Цената на първите слушалки от Sonos ще бъде между $400 и $500, което ще ги постави в категорията на модели като Sony WH-1000XM5 и Apple AirPods Max.  

Sonos вече планира и следващ продукт при слушалките - компактен модел, който ще изглежда подобно на стандартните AirPods на Apple. 

В края на 2024 г. или в началото на 2025 г. Sonos ще навлезе и в още една нова категория - тази на TV сет-топ боксовете, каквито също имат в каталога си Apple и Roku. 

Това устройство се разработва под кодовото име Pinewood, ще има собствена, базирана на Android операционна система и ще може да стриймва видео на телевизори, предлагайки достъп до различни услуги, включително Netflix. То ще се използва и като централен хъб за останалите устройства Sonos, с които потребителят разполага в дома си. Ще се поддържат Dolby Atmos и Dolby Vision, както и популярни аудио и видео стандарти. 

 

Xiaomi 12 Pro предлага тройна 50 МР камера, Snapdragon 8 Gen 1 и 120 W зареждане

Xiaomi представи днес новата си серия Xiaomi 12, която засега включва моделите Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer