НачалоНовиниSony подготвя специално събитие два дни преди IFA, какво ще видим там?

Sony подготвя специално събитие два дни преди IFA, какво ще видим там?

2171
Написана от  nixanbal 25 юли 2012
Sony подготвя специално събитие два дни преди IFA, какво ще видим там?

Два дни преди старта на изложението IFA в Берлин Sony обяви, че ще има собствена пресконференция, а на нея вероятно ще видим официалната премиера на някои смартфони Xperia. Най-горещото устройство без съмнение ще бъде Sony LT30p Mint, за който вече ви разказах в подробности.

Събитието на Sony ще се проведе на 29 август (IFA започва на 31-ви). Компанията не съобщава дали ще има премиери на смартфони и кои ще са те, но е почти сигурно, че ще видим нови устройства.

За Sony Mint nixanbal.com вече пусна ексклузивно снимки с 13-мегапикселовата му камера, а също и детайли за външния вид и хардуера на апарата. Очаква се Mint да бъде водещият модел в портфолиото на компанията за втората половина на годината, като ще предлага 4.6" HD дисплей, Snapdragon S4, 1 GB RAM, 16 GB вградена памет + microSD слот. NFC, Wi-Fi и HSPA също са сред екстрите.

Очаквайте още детайли, Mint обещава да бъде интересен модел, а освен него вече е излизала информация за LT29i Hayabusa (ще бъде едно стъпало под Mint), Xperia SL, както и модел с кодово име JLo.

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer