НачалоНовиниSony добавя възможност за връзка с две устройства за LinkBuds, LinkBuds S и WF-1000XM4

Sony добавя възможност за връзка с две устройства за LinkBuds, LinkBuds S и WF-1000XM4

947
Написана от  nixanbal 26 октомври 2022
Sony добавя възможност за връзка с две устройства за LinkBuds, LinkBuds S и WF-1000XM4

Sony обяви днес, че планира ъпдейт за няколко свои модела компактни безжични слушалки, с които ще добави за тях възможност за връзка едновременно с две устройства. Актуализацията ще се появи за моделите LinkBuds и LinkBuds S, както и за WF-1000XM4. Днес също така беше анонсирана нова версия Earth Blue на LinkBuds S в синьо. 

За всички модели от серията LinkBuds ще бъде пуснато обновяване на софтуера, което ще позволи използването на функцията Multipoint Bluetooth, с която те могат да се свързват към две устройства едновременно.

Например, ако сте пуснали музика от своя компютър, а получите обаждане по телефона, слушалките автоматично ще превключат към телефонното обаждане, за да може проведете разговор без да е необходимо да превключвате връзката.

Всички модели от серията LinkBuds ще получат обновяване на софтуера през ноември 2022 г., с който ще се поддържа функцията Multipoint Bluetooth, а по-високият клас слушалки WF-1000XM4 също ще могат да се възползват от тази функция от зимата.

LinkBuds S Earth Blue

Днес Sony обяви и специална синя версия Earth Blue на LinkBuds S. При нея част от тялото и калъфа са изработени от рециклиран материал от смола, произведен от рециклирани пластмасови галони за диспенсъри за вода.

4 LinkBudsS caseopen2 Earth Blue-Large

Материалът е оригинална разработка на Sony в търсене на нова дизайнерска визия, чиято цел е да разшири потенциалното приложение на рециклирани материали от галони за диспенсъри за вода, за да се използват техните адхезивни свойства, обясняват от компанията. Полученият материал създава уникална мраморна шарка, която е различна за всеки чифт.

LinkBudsS In Situ 6 EarthBlue-Large

Не само модел Earth Blue, но и цялата серия LinkBuds се предлага в опаковки, за които не е използвана пластмаса, а слушалките използват рециклирани материали от автомобилни части.

Синият модел излиза през ноември за 279 лв. - колкото струват и останалите цветове на LinkBuds S. 

$2 дарение от всеки продаден брой

През последните години годишното производство на пластмаса се е увеличило приблизително 20 пъти за период от 50 години, докато количеството рециклирана пластмаса остава на приблизително 9%. Sony ще дари част от продажбите на всички слушалки от серията LinkBuds S Colours на Conservation International (CI) - международна НПО, която оперира в над 70 държави от 1987 г. насам, като създава възможност общностите да се грижат отговорно и устойчиво за природата и глобалното био разнообразие за по-добро бъдеще на човечеството.

3 LinkBudsS wearing Earth Blue-Large

Сумата от 2 USD от продажната цена на всеки продаден артикул ще бъде дарена за подкрепа на дейностите на CI. Това означава, че по изчисления на Conservation International всяка покупка ще защити близо 58 824 квадратни метра от океана, което е площ, равна на приблизително 47 олимпийски басейна.

Honor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

В началото на 2022 г. Honor представи първия си смартфон със сгъваем дисплей, Magic V, който за съжаление после не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer