НачалоНовиниSony Ericsson потвърди: Новите смартфони Xperia ще получат ъпдейт до Android 4.0

Sony Ericsson потвърди: Новите смартфони Xperia ще получат ъпдейт до Android 4.0

3577
Написана от  nixanbal 08 септември 2011

Smartfonite na Sony Ericsson shte poluchat update do Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ice Cream Sandwich, предполагаема версия 4.0 на Android, все още изобщо не е обявена, но всички знаят за нея и навсякъде се говори, че скоро се задава. Всъщност самият Ерик Шмит от Google потвърди това, така че защо Sony Ericsson да не съобщи предпремиерно, че новите им смартфони от серията Xperia ще получат ъпдейта?

Новината идва от представител на компанията в Лондон, който е потвърдил пред сайта SoMobile.co.uk, че смартфоните на Sony Ericsson от 2011 г. ще бъдат софтуерно обновени до задаващата се версия на Android. Няма конкретна информация за това кога ще бъде пуснат ъпдейтът, но е вероятно да се случи до края на годината, след като Ice Cream Sandwich ще се появи през октомври или ноември. А и да не забравяме, че преди това собствениците на Xperia от 2011-а очакват Android 2.3.4.

И ако мога да изляза от темата за смартфоните на Sony Ericsson, скоро на блога очаквайте ревю на един от малкото им модели без Android - Sony Ericsson txt pro!

Sony Ericsson txt pro nixanbal

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer