НачалоНовиниSony Ericsson също подготвя нещо интересно за следващата седмица – Xperia arc HD

Sony Ericsson също подготвя нещо интересно за следващата седмица – Xperia arc HD

3016
Написана от  nixanbal 03 януари 2012
Sony Ericsson също подготвя нещо интересно за следващата седмица – Xperia arc HD

Казах ви за слуховете и падащите звезди тези дни – валят като за последно! Днес в социалните мрежи официалният акаунт на Sony Ericsson подразни любопитството на феновете си с новината, че подготвя интересна премиера за следващата седмица. Няма какво да го мислим – със сигурност ще видим нов смартфон, но дали ще бъде само един и дали все още ще носи логото Sony Ericsson. Очаква ли ни първият модел на Sony?

Sony Ericsson Xperia arc HD (Nozomi)

На миналогодишното изложение CES в Лас Вегас Sony Ericsson представи флагмана си за 2011-а – Sony Ericsson Xperia arc. Съвсем логично на 10 януари сега можем спокойно да заложим, че ще бъде вдигната завесата над неговия наследник – Xperia arc HD, познат като Nozomi. Устройството вече се появява няколко пъти, така че имаме представа как ще изглежда и какво ще ни предложи, а също така е ясно, че все още ще бъде под бранда Sony Ericsson.

И все пак... Ако обичате конспирациите, можете да обърнете внимание и на снимката по-долу, където телефонът лежи на масата.

388914 10150510235753390 35313373389 8607217 1127693901 n

Може и да се заблуждавам, но сякаш в долната си част е по-дебел и така доста напомня на друг изтекъл модел. Всъщност първият смартфон на Sony.

Каква обаче би била логиката да ни покажат един модел с логото на Sony Ericsson и друг(и) само с това на Sony? Никаква, разбира се. Още повече, че ребрандингът и преминаването на компанията в самостоятелен режим е голямо събитие и не може да бъде претупано просто така.

Далеч повече смисъл би имало ако действително на CES следващата седмица Sony Ericsson покаже Xperia arc HD, а първите модели на Sony да запазят за Mobile World Congress в края на февруари в Барселона.

5 ключови екстри на Redmi Pad SE

Redmi Pad SE е таблет с тънко метално тяло, голям дисплей с фини рамки и висока опреснителна честота, както и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer