НачалоНовиниSony PlayStation Portal излиза до края на годината за $199.99

Sony PlayStation Portal излиза до края на годината за $199.99

1867
Написана от  nixanbal 23 август 2023
Sony PlayStation Portal излиза до края на годината за $199.99

Sony обяви днес, че преносимото устройство за PS5 игри, което показа по-рано тази година, ще се нарича PlayStation Portal и се очаква до края на 2023 г. за $199.99. 

PlayStation Portal е преносимо устройство, което има 8" LCD дисплей с Full HD резолюция и контролери от двете му страни, които изглеждат като разполовен DualSense контролер от PS5. 

Чрез Wi-Fi на Portal могат да се стриймват игри от PlayStation 5, като потребителите ще могат безпроблемно да превключват от конзолата и големия екран към преносимото устройство. Игрите трябва да са инсталирани на конзолата и не се качват върху Portal. 

PlayStation Portal @ nixanbal.com

8-инчовият екран ще може да се използва и за гледане на видео и друго съдържание, също както на PS5. Интересното е, че не се поддържа Bluetooth за връзка с какви да е безжични слушалки, а чрез новата аудио технология PlayStation Link устройството ще може да се сдвоява с новите модели слушалки на Sony - Pulse Elite и Pulse Explore. Те ще работят и с PS5, но чрез USB адаптор. 

Все още не е ясно колко е голяма батерията в PlayStation Portal и колко геймплей ще издържа тя. 

PlayStation Portal @ nixanbal.com

Точната дата за пазарния дебют на PlayStation Portal все още не е обявен, но според слуховете това ще се случи през ноември. Цената обаче вече е ясна - $199.99 (за САЩ). 

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer