НачалоНовиниSony пуска два нови модела слушалки с дълъг живот на батерията

Sony пуска два нови модела слушалки с дълъг живот на батерията

934
Написана от  nixanbal 23 февруари 2023
Sony пуска два нови модела слушалки с дълъг живот на батерията

Sony представи два нови модела слушалки – WH-CH720N и WH-CH520, които дават възможност за избор между безжични слушалки тип “on-ear” или “over-ear”. И двата модела предлагат получилите широко професионално признание аудио технологии на Sony.

Sony

Безжичните слушалки “over-ear” WH-CH720N използват технологиите Dual Noise Sensor с двоен сензор за шум и интегрирания процесорен чип Integrated Processor V1 на Sony, които осигуряват пълно шумопотискане. Освен това слушалките са с лек дизайн и дълъг живот на батерията до 35 часа.

Sony

Безжичните слушалки “on-ear” WH-CH520 осигуряват до 50 часа живот на батерията, продължителен комфорт и подобрено качество на разговорите, казват от Sony. 

Sony

И двата модела също така използват технологията Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), с която се възпроизвежда висококачествен звук и многоточкова връзка за лесно свързване с повече от едно устройство едновременно.

WH-CH720N ще се предлагат в черно, синьо и бяло и ще бъдат налични за продажба от март 2023 г. на препоръчителна цена 255 лв. WH-CH520 ще се предлагат в черно, синьо, бяло и бежово и ще бъдат налични за продажба от март 2023 г. на препоръчителна цена 119 лв.

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer