НачалоНовиниSony WF-C500 са безжични слушалки с 10 часа живот на батерията и по-ниска цена

Sony WF-C500 са безжични слушалки с 10 часа живот на батерията и по-ниска цена

2372
Написана от  nixanbal 29 септември 2021
Sony WF-C500 са безжични слушалки с 10 часа живот на батерията и по-ниска цена

Sony току-що представи новите си компактни безжични слушалки WF-C500, които идват в свежи цветове, с компактна кутийка за съхранение и зареждане, както и на значително по-достъпна цена спрямо топмодела в тази серия WF-1000XM4. Очакват се съвсем скоро на българския пазар. 

Sony WF-C500 всъщност имат подобна форма с тази на WF-1000XM4, като обещават удобно и стабилно поставяне в ухото. Интересното е, че не се управляват с докосвания, а върху тапите има истински бутони, които се натискат за командите плей, пауза, преминаване към следваща песен, регулиране силата на звука и активиране на гласов асистент. 

Sony WF-C500 @ nixanbal.com

По отношение на звука се предлага технологията Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), която подобрява качеството на слушаната музика, а за по-фина настройка на звученето се предлага еквалайзер през приложението Sony | Headphones Connect.

Sony WF-C500 @ nixanbal.com

Sony WF-C500 обещават доста сериозен живот на батерията - до 10 часа време за слушане на музика с едно зареждане + още 10 часа при презареждане в калъфчето им. Самата кутийка се зарежда през USB C и няма безжично зареждане. Друга орязана екстра с цел по-ниска цела е активната изолация на околния шум. 

Sony WF-C500 @ nixanbal.com

Слушалките тежат по 5.4 грама всяка и имат IPX4 защита от пръски вода, което значи, че пот и дъжд няма да ги повредят. 

Sony WF-C500 @ nixanbal.com

Очакваме Sony WF-C500 в България в началото на октомври в различни цветове, а цената ще бъде малко под обявената за Европа 100 евро.

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer