НачалоНовиниSony WF-C700N са компактни безжични слушалки с ANC и цена 259 лв.

Sony WF-C700N са компактни безжични слушалки с ANC и цена 259 лв.

688
Написана от  nixanbal 04 април 2023
Sony WF-C700N са компактни безжични слушалки с ANC и цена 259 лв.

Sony представи днес новите си компактни безжични слушалки WF-C700N, които продължават да следват сложната схема с имената на японците, но пък извън това са интересни с доста приятния си списък екстри. Моделът е най-достъпният и най-лекият на Sony с активна изолация на околния шум и цената му в България е около 259 лв. 

Sony споделя, че WF-C700N са създадени с идеята за удобство и стабилност, независимо от размера на ухото. Слушалките са създадени след обработка и анализ на огромно количество данни за формата и индивидуалната чувствителност на различните размери уши. Данните са събирани от момента, в който компанията пуска на пазара първите в света "ïn ear" слушалки през 1982 г.

Цилиндричният калъф за зареждане е малък и лесен за пренасяне в джоб или чанта, а наличните цветове са черно, бяло, лавандула и салвия.

image003 4

С WF-C700N можете да елиминирате фоновия шум благодарение на шумопотискащите функции или да използвате режим Ambient Sound, за да останете свързани с естествените звуци от обкръжаващата ви среда. При режим Ambient Sound микрофоните за околна среда улавят повече звуци от света около вас, за да може да получите максимално естествено преживяване, докато слушате, и да не прекъсвате връзката със заобикалящия ви свят. Можете да персонализирате настройките от приложението Sony | Headphones Connect app или да използвате настройката Focus on Voice, за да водите разговори без да се налага да сваляте слушалките си. 

 

WF-C700N предлагат и функцията Adaptive Sound Control, която променя настройките за околен шум в зависимост от това къде се намирате и какво правите. Слушалките разпознават местата, които посещавате често, като например офиса, фитнеса и любимото ви кафене, и превключват между отделните режими в зависимост от ситуацията. 

thumbnails large AssetHierarchy ConsumerAssets Accessories Headphones Earbuds 2023 WF-C700N eCommProductImages WF-C700N-V 02WF-C700N Lavernder Front.png

WF-C700N обещават високо качество на звука благодарение на технологията за подобряване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Благодарение на оригинално разработения от Sony 5-милиметров възбудител, WF-C700N възпроизвеждат мощен бас и впечатляващо ясни вокали, изваждайки най-доброто от предпочитания от вас музикален жанр или забавление. Можете да променяте музиката в зависимост от предпочитанията си с EQ настройките през приложението Sony | Headphones Connect.

Слушалките издържат до 15 часа с презарежданията от кутийката, имат клас на водоустойчивост IPX4, предлагат връзка с две устройства едновременно и надеждно качество на разговорите благодарение на специалната си конструкция, намаляваща шума от вятъра, за да може вашият глас да се чува ясно дори и във ветровити дни.

Sony WF-C700N ще бъдат налично преди края на април 2023 г. на цени от 259 лв.

Sony WF-C700N

Днес Sony обяви и нова цветова версия на емблематичните си слушалки WH-1000XM5. Те вече са налични и в цвят Midnight Blue, като се очакват на пазара от април на цена от около 819 лв.

Снимки от срещата ми с Xiaomi 12S Ultra - смартфонът с 1" сензор и логото на Leica

През юли Xiaomi представи нова серия флагман смартфони, начело на която постави модела Xiaomi 12S Ultra. Това е първият смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer