НачалоНовиниSony Xperia S пристига в Европа на 5 март, ще струва около 1100 лв.

Sony Xperia S пристига в Европа на 5 март, ще струва около 1100 лв.

4204
Написана от  nixanbal 13 януари 2012
Sony Xperia S пристига в Европа на 5 март, ще струва около 1100 лв.

Новият флагман за 2012 г. на Sony беше представен на CES 2012 и вече сте разбрали, че в Европа това ще е моделът Xperia S. Смартфонът разполага с 4.3“ HD Reality дисплей, двуядрен процесор на 1.5 GHz и 12 МР камера, а цената на всичко това вече е известна. Популярният сайт за продажба на мобилни телефони във Великобритания Clove вече публикува оферта и приема предварителни поръчки за новия Xperia S, като цената му е £467.99 с ДДС. От Clove посочват още, че първите доставки ще пристигнат на 5 март, което съвпада с обещанието на Sony за премиера до края на това тримесечие.

£467.99 или около 1100 лв. по днешния курс ще струва Sony Xperia S при пазарния си дебют в Европа. Разбира се, смартфонът ще се продава и в други държави, включително България, но е малко вероятно някой да го пусне по-рано от посочената по-горе дата.

Скъп или не, това е най-добрият модел на Sony (Ericsson) до момента и вероятно много фенове ще ъпгрейднат поостарелите си експирии. Ако не държите да разполагате с най-доброто от портфолиото на японците, изчакайте с желанията до края на февруари, когато ще видим и още нови смартфони на Sony. Сред тях очакваме наследника на Xperia neo, чиято цена би трябвало да е по-поносима от тази на флагмана.

към офертата на Clove >>

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer