НачалоНовиниSony ZV-1F е нова камера за влогъри с лесни настройки и джобни размери

Sony ZV-1F е нова камера за влогъри с лесни настройки и джобни размери

1714
Написана от  nixanbal 13 октомври 2022
Sony ZV-1F е нова камера за влогъри с лесни настройки и джобни размери

Sony представи току-що новия си компактен фотоапарат ZV-1F. Той е третият в серията модели, насочени специално към влогърите, като предлага джобни размери и лесни за използване функции.

Апаратът е позициониран между ZV-1 и ZV-E10, като не предлага възможност за смяна на обективите. Той идва с 20 мм твърд обектив с бленда f/2.0 и 20.1 МР Exmor RS CMOS сензор с размер 1".

Камерата има възможност за 4K видеозапис при до 30 к/с или слоумоушън при 120 к/с с Full HD резолюция.

d0bf0a40-79e4-4e3d-bec0-8c49f8cf8965

Сред бързите и полезни за влогърите екстри са дефокусиране на фона и автоматично AE с приоритет върху лицата, прецизен автофокус по около за хора и животни, активна електронна стабилизация в режим Active Mode за видеозапис, предварителни настройки Creative Look, Product Showcase за фокус върху показвания на преден план продукт.

JR9KBIQtsH8StONuPkSvLYc9vPhMWYfE

Апаратът обещава ясен запис на глас с микрофон с 3 капсули и ветробран.

40aa1651-78ac-402b-9ad7-26b0d4c7ba7f

Sony ZV-1F е с тегло от едва 229 грама, предлага въртящ се Vari-Angle LCD сензорен екран с функции и настройки, които се управляват с едно докосване, включително възможност за приближение.

ZV-1F е оптимизирана за работа със смартфон, като за връзка с него използва новото мобилно приложение Sony Imaging Edge Mobile Plus, служещо за прехвърляне на изображения и видео. Приложението може да се използва и за дистанционно управление на ZV-1F и показва нивото на батерията и оставащото свободно място за съхранение.

Потребителите могат да използват ZV-1F дори и за стрийминг на живо. При използване заедно с подходящо приложение за видеоконферентна връзка или друг подобен софтуер, ZV-1F може да работи като висококачествена уеб камера, като се свърже към компютър или смартфон през USB.

ykD7I9enkSCFAJCOt0SxnhOvtMyC6XY6

ZV-1F е съвместима с грип за снимки GP-VPT2BT с безжично дистанционно управление, който предлага управление на приближението, записа и други функции и може да се разгъне до мини триножник за стабилни кадри докато ръцете ви остават свободни. Към гнездото за аксесоари лесно може да бъде свързан и външен микрофон.

Новата ZV-1F ще бъде налична от октомври 2022 г. на приблизителна цена от 1299 лв. 

Xiaomi 14 излиза на българския пазар - цени, версии и пакетна оферта

Заедно с флагмана Xiaomi 14 Ultra, на събитието си в Барселона току-що компанията представи за първи път извън Китай и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer