НачалоНовиниСпециален сайт на Max използва AI, за да ви превърне в персонаж от "Домът на дракона"

Специален сайт на Max използва AI, за да ви превърне в персонаж от "Домът на дракона"

422
Написана от  nixanbal 11 юни 2024
Специален сайт на Max използва AI, за да ви превърне в персонаж от "Домът на дракона"

Ако в навечерието на "Домът на дракона" 2 подгрявате с епизодите от първия сезон, защото кой изобщо помни какво се случи преди 2 години - Max предлага още един начин да се позабавлявате с любими персонажи. Като поставите себе си на тяхно място. 

От ребрандиралата се наскоро стрийминг услуга пуснаха сайта Raise your Banners, или "Развей флага", с който феновете на Вестерос могат да изберат дали са на страната на зелените или черните и да генерират изображения със своя лик в поза на персонажи от сериала. 

Инициативата идва от екипа за дигитални иновации на HBO и е създадено в партньорство с Media.Monks, като ще бъде достъпна до излизането на последния епизод от втори сезон на "Домът на дракона" на 5 август. Изображенията мога да се запазват и да се изпращат в социалните мрежи. 

Домът на дракона

За да генерирате собствено изображение, влезте в този сайт https://raiseyourbanners.com/en/ през телефона си или сканирайте с телефона появилия се QR код. Ще бъде необходимо да посочите рождената си дата и да си направите селфи, което да се използва от AI за създаването на епичните сцени, така че, ако се притеснявате, че изкуственият интелект може да открадне личните данни и душата ви - по-добре пропуснете. 

Припомням ви, че втори сезон на „Домът на дракона" е с премиера на 17 юни в онлайн стрийминг платформата Max.

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer