НачалоНовиниСтартира разпространението на Windows 10 Fall Creators Update

Стартира разпространението на Windows 10 Fall Creators Update

2649
Написана от  nixanbal 18 октомври 2017
Стартира разпространението на Windows 10 Fall Creators Update

Microsoft обяви, че от тази седмица е започнало разпространението на Windows 10 Fall Creators Update - актуализация на платформата, която обещава да направи 3D технологиите и смесената реалност достъпни за масовите потребители. 

От Microsoft акцентират върху подобрения в Windows Ink, интегриране на Cortana и браузъра Windows Edge на различни устройства, подобрения в сигурността и управлението на личните данни и Eye Control. Ъпдейтът включва и функционалности като по-бърз стрийминг на игри и интуитивни инструменти за обработка и персонализиране на снимки и видео.

Mixed Reality Headsets

Заедно с Windows 10 Fall Creators Update излиза и първата серия VR очила от Microsoft и приложението Mixed Reality Viewer. С различните модели Windows Mixed Reality headsets, разработени съвместно с партньори като Acer, Dell, HP и Lenovo, Microsoft позволява на потребителите да творят и комуникират в ново измерение, се казва в официалното прессъобщение на компанията. Mixed Reality Viewer пък използва камерата на устройството, за да пресъздаде в реална среда триизмерни обекти като хора, места, предмети и т.н. По този начин потребителите могат да се насладят на пътувания, спорт и концерти на живо от собствения си виртуален дом.

С Fall Creators Update излиза и Paint 3D, който позволява на потребителите да създават, манипулират и споделят собствени 3D образи и модели. Те ще могат да бъдат интегрирани в различни Оffice документи.

 

Windows Mixed Reality

Актуализацията идва още с важни новини за геймърите. Услугата за стрийминг на игри Microsoft Mixer, която позволява на потребителите да общуват с други геймъри, става по-добра и с много по-бърз стрийминг от преди. Game Mode пък позволява използването на пълния капацитет на устройството за по-висококачествен гейминг с Windows 10.

Приложениято Photos в Windows 10 във Fall Creators Update получава цялостен редизайн, като потребителите могат лесно да превърнат снимки и видео в спомени и истории с персонализирани 3D ефекти.

Флагманът Honor Magic6 Pro със 180 МР перископна камера идва в България

На събитие в Барселона днес Honor представи новия си премиум модел Honor Magic6 Pro за първи път и в Европа.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer