НачалоНовиниСтартира третото издание на конкурса DigitalK&A1 Awards

Стартира третото издание на конкурса DigitalK&A1 Awards

459
Написана от  nixanbal 28 ноември 2023
Стартира третото издание на конкурса DigitalK&A1 Awards

Стартира конкурсът Digitalk&A1 Awards’2023, който ще отличи най-добрите проекти за постигане на устойчивост и ефективност чрез използване на технологични решения, реализирани през 2023 година. Темата на третото издание на конкурса е „Ефективност чрез технологии“ и кандидатури за участие ще се приемат до март 2024 г. 

Digitalk&A1 Awards е насочен към компании, които през 2023 г. са реализирали успешни внедрявания на нови технологии в своите организации. В него могат да участват представители на всички сектори на икономиката, без ограничения в размера - от микро- и малки предприятия, средни фирми, големи компании до корпорации. И в третото издание на конкурса специално внимание ще бъде обърнато на стартъп компаниите, чиято динамичност и ефективност са белег за жива икономика и необходимост от смели бизнес идеи. Заедно с корпоративния сектор, в инициативата могат да се включат и държавни и общински организации.

Методологията за оценяване на участниците в Digitalk&A1 Awards е разработена специално за проекта от PriceWaterhouse Coopers. Тя се основава на четири основни критерия: Стратегия и визия, Имплементация, Ефективност и резултати, Иновативност и креативност и Въздействие и перспективи за развитие.

Опитни лидери в сферата на иновациите, в т.ч. представители на бизнеса, академичните среди, организациите с нестопанска цел, стартъп общността и други влизат в състава на журито. Те ще гарантират, че всички кандидатури ще бъдат внимателно оценени при най-високи стандарти и независими гледни точки, казват организаторите.

Подробности - цък.

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer