НачалоНовиниСтилусът в Galaxy S22 Ultra ще бъде значително подобрен спрямо този на Note 20 Ultra

Стилусът в Galaxy S22 Ultra ще бъде значително подобрен спрямо този на Note 20 Ultra

1165
Написана от  nixanbal 10 януари 2022
Стилусът в Galaxy S22 Ultra ще бъде значително подобрен спрямо този на Note 20 Ultra

Galaxy S22 Ultra се оформя като достоен смартфон, който ще компенсира феновете на серията Galaxy Note, останали без нов модел в нея през 2021 г. От доста време насам е ясно, че премиум моделът в серията Galaxy S ще идва с вграден в корпуса стилус, а сега знаем и някои нови детайли, според които S Pen ще бъде значително по-добър от този в последния Galaxy Note 20 Ultra. 

Информация на Twitter профила Zaryab Khan (@xeetechcare) твърди, че стилусът на Galaxy S22 Ultra ще има 2.8 ms времезакъснение, което е повече от три пъти по-ниско спрямо 9 ms при Galaxy Note 20 Ultra. 

Това означава, че писането с новия S Pen ще бъде по-реалистично и ще се усеща по-близко до това с конвенционален химикал. 

Освен това източникът съобщава още някои детайли за Galaxy S22 Ultra. Според него 108 МР основна камера на апарата ще поддържа 12-битов HDR видеозапис, зареждането ще бъде максимум 45 W, макар и без включено зарядно в кутията, софтуерът ще бъде Android 12, покрит от новата версия на потребителския интерфейс One UI 4.1, а яркостта на дисплея ще бъде 1750 нита. Последното ще важи и за Galaxy S22+.

samsung-s22-ultra-red

Всичко това, разбира се, все още не е официална информация и ще трябва да изчакаме премиерата на серията Galaxy S22 през февруари, за да разберем дали детайлите се припокриват с истината. 

Изображения от тук - цък

5 НЕЩА за Logitech MX Keys Mini

Преди време ви разказах за домашния си офис и периферията, която използвам. В нея основно място има отредено за клавиатурата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer