НачалоНовиниСветослав Драгиев е изпълнителният директор на фондацията "За пример" на SiteGround

Светослав Драгиев е изпълнителният директор на фондацията "За пример" на SiteGround

739
Написана от  nixanbal 20 октомври 2022
Светослав Драгиев е изпълнителният директор на фондацията "За пример" на SiteGround

Светослав Драгиев е изпълнителният директор на новата фондация "За пример" на българската IT компания SiteGround. Основната мисия на фондацията, която ще осъществява дейност в обществена полза, ще бъде да насърчава, подпомага и съдейства за реализирането на социални проекти в областта на здравеопазването, образованието, спорта, опазването и възстановяването на околната среда, благодарение на новите технологии.

Създаването на фондацията е инициатива на лидерския екип на водещата българска IT компания и един от световните лидери в хостинг технологиите SiteGround - Иво Ценов и Тенко Николов. Двамата предприемачи планират да дарят 100 милиона лева за дейността на Фондация "За пример".

Svetoslav Dragiev

Светослав Драгиев ще управлява изграждането, развитието и планирането на стратегическите процеси във фондацията, като сред основните ѝ приоритети ще са подобряване качеството на живот и образование в България, както и повишаване спортната активност в обществото ни.

Читателите на nixanbal.com със сигурност добре познават Светослав Драгиев, който досега заемаше поста мениджър Sony Балкани и е бил специален гост в няколко епизода на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ. Той има над 20-годишен опит в сферата на маркетинга и продажбите, както и управлението на бизнес в сферата на технологиите.

5-те най-важни подобрения в Samsung Galaxy A52 спрямо Galaxy A51

В nixanbal.com вече можете да гледате детайлното видео ревю на Galaxy A52, който е новият обещаващ модел от среден клас…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer