НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 001: Huawei Matebook X Pro и как COVID-19 се отрази на пазара

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 001: Huawei Matebook X Pro и как COVID-19 се отрази на пазара

5158
Написана от  nixanbal

Здравейте! Аз съм Никола и винаги съм се чудил защо е прието да има спортни, но не и технологични новини. Затова ви приветствам в ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ - онлайн предаване, изцяло за технологии. 

В ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ ще си говорим за най-важните събития, за най-горещите продуктови премиери, разбира се, ще ви представям всички най-интересни устройства, в много случаи - за първи път в българска медия. Ще имам и гости, с които ще обсъждаме ключовите теми за технологичния свят.

Можете да гледате ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в YouTube канала на nixanbal, както и да ни слушате във водещите подкаст платформи. Стартираме с два епизода месечно.

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ @ Apple Podcasts

В първия епизод ви представям Matebook X Pro - първият лаптоп на Huawei, който излиза на българския пазар. Ще си поговорим за току-що официално обявеното събитие от поредицата UNPACKED на Samsung, както и за новия 5G смартфон на Motorola. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com

Темата на броя, която реализираме с подкрепата на VIVACOM, е посветена на кризата с COVID-19 и как тя се отрази на технологичния сектор. Причината да избера тъкмо това за водеща тема на пилотния епизод е, че заради извънредното положение стартът на предаването беше отложен с няколко месеца и в крайна сметка с много усилия най-после успяхме да стартираме през юли. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com

Мой специален гост, за да коментираме темата, е Елена Кирилова от Investor.bg и Bloomberg TV Bulgaria. Познавате я от тяхното предаване Update, което водят с Бойчо Попов. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com

Надявам се да бъде интересно, като обещавам във времето нещата да стават все по-добри като картина, звук и добавена стойност! Приятно гледане!

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer