НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 003: Събитието Unpacked на Samsung

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 003: Събитието Unpacked на Samsung

3373
Написана от  nixanbal

Здравейте с трети епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ - новото предаване за технологии на nixanbal, което можете да гледате в YouTube или да слушате като аудио във водещите подкаст платформи. В този брой водеща тема е събитието Unpacked на Samsung и всички премиери, които се състояха на него, начело с Galaxy Note 20 Ultra. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Мой специален гост в ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 003 е Константин Николов от Капитал, с когото поговорихме за впечатленията си от последното Unpacked събитие на Samsung, по изключение проведено в онлайн формат заради коронавируса. 

Разбира се, фокусът бяха новите топмодели Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra, но се оказа, че за Косьо друго е най-интересното устройство от новообявените на 5 август. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra @ nixanbal.com

Искаше ми се в студиото да имаме и представители на Samsung, но също заради COVID-19 не успяхме да го организираме на живо, затова им изпратих няколко въпроса, а те ми върнаха отговорите си като видео и ви предлагам откъса в клипа отдолу.

Q&A с Мирена Русева и Христина Дочева от Samsung

В този епизод също така ще чуете подробности за водещите технологични новини от последните дни, включително за новия безогледален пълноформатен фотоапарат Alpha 7S III на Sony, за новия iMac на Apple, който все още използва процесори Intel, както и за новия среден клас смартфон Pixel 4a на Google. 

Надявам се да ви бъде интересно и до следващия епизод!

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer