НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 005: Премиера на Motorola RAZR 5G

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 005: Премиера на Motorola RAZR 5G

3207
Написана от  nixanbal

Здравейте с пети епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ - новото предаване за технологии на nixanbal, което се подвизава в YouTube и водещите подкаст платформи вече трети месец. В този брой съм щастлив да ви предложа ексклузивен за България поглед към току-що обявения смартфон със сгъваем дисплей Motorola RAZR 5G. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В първата част ще си поговорим за някои от по-важните новини от последните дни, като обявеното за 15 септември събитие на Apple, на което по изключение тази година не се очаква да видим новите модели iPhone. Разбира се, ще стане дума и за сгъваемия Galaxy Z Fold 2, който Samsung представи официално наскоро и обяви, че пуска на българския пазар от 18 октомври. 

Motorola RAZR 5G @ ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com

Темата на броя е посветена на Motorola RAZR 5G, като съм изключително щастлив, че успяхме да снимаме този епизод в деня на световната му премиера, 9 септември. Мой гост беше Владимир Велков, който донесе устройството в студиото и с когото си поговорихме с какво се отличава RAZR 5G от миналогодишния модел, както и кога го очакваме в България. 

Motorola RAZR 5G @ ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com

Скоро очаквам тестова бройка и от RAZR 5G, и от Galaxy Z Fold 2. 

Honor 90 с 200 МР камера идва в България + цени и версии

На специално събитие в Париж току-що Honor представи за Европа новия си смартфон Honor 90. Устройството в позиционирано във високия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer