НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 007: iPhone 12, OnePlus 8T и Xiaomi Mi 10T Pro

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 007: iPhone 12, OnePlus 8T и Xiaomi Mi 10T Pro

3280
Написана от  nixanbal

Здравейте със седми епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ! В този брой основната тема на броя може да бъде само една, а именно iPhone 12 и голямата премиера на Apple от 13 октомври. Освен това ще ви представя два смартфона, обявени в света преди дни и очаквани скоро на българския пазар - OnePlus 8T и Xiaomi Mi 10T Pro. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В "Темата на броя" мой специален гост е Лазар Алексиев, който от дълги години работи в технологичния и телеком бранша, като в Twitter може да сте попадали на него под името @bg_horror.

С Лазар си поговорихме за новите смартфони на Apple, за това какво ни харесва в тях и какво не, както и кое е по-ценното - 5G или 120 Hz опреснителна честота на дисплея.

OnePlus 8T

В първата част на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ ви срещам с OnePlus 8T и Xiaomi Mi 10T Pro, които са много сходни като характеристики, а и излизат на близки цени - около 600 евро. Всеки си има своите предимства и недостатъци, като си мисля в близките дни да направя и някакъв материал, сравнение на тези т.нар. "полуфлагмани". 

Xiaomi Mi 10T Pro

Надявам се всичко това да бъде интересно за вас, а следващият епизод излиза в края на октомври!

Xiaomi Robot Vacuum X10+ - най-напредналият технологично робот прахосмукачка на компанията

Xiaomi е един от популярните брандове, когато става дума за роботи прахосмукачки, като самият аз използвам у дома един от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer