НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 010: Премиерите на Sony през 2020 г.

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 010: Премиерите на Sony през 2020 г.

2560
Написана от  nixanbal

Здравейте с брой 10 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal! Този път по изключение не снимаме в Tech Hall на VIVACOM, но пък с тази лудница през цялата 2020 г. подобни неочаквани ситуации едва ли вече могат да ни изненадат. Мой специален гост в този епизод е Светослав Драгиев, главен мениджър на Sony за регион Балкани, с който обсъдихме и показахме някои от най-важните премиери на компанията за последните 12 месеца. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

В новия епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ Светослав Драгиев от Sony показа някои от най-интересните устройства на компанията за 2020 г., сред които фотоапаратите Alpha 7C и влогърсият модел ZV-1, премиум слушалките с шумоизолация WH-1000XM4, WF-1000XM3 и други. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com

Компанията залага на аудио и фото категориите, но основен фокус пада и върху телевизорите, при които актуални са все по-големите размери и 8К резолюцията. 

Драгиев повдигна завесата и за предстоящите премиери през 2021 г., като всичко това можете да чуете и видите в разговора ни по-горе. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com

В този епизод също така преминавам през някои от основните новини на последните дни, включително пристигането на Google Pay в България и предстоящата премиера на HBO Max у нас през 2021 г. Споделям и впечатления от 3-седмичната ми работа с iPhone 12 Pro Max, чието ревю се задава скоро.

Надявам се всичко това да ви бъде интересно и ви желая приятно гледане!

Nespresso @ ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ

Следващия епизод ще снимаме отново в традиционното ни студио, а аз благодаря на VIVACOM и Nespresso за подкрепата на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ!

5-те най-важни нови екстри на Samsung Galaxy S24 Ultra

След като първоначалният шум около премиерата на серията Galaxy S24 в Сан Хосе поотмина, време е да си поговорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer