НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 011: Viber празнува 10 години

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 011: Viber празнува 10 години

2323
Написана от  nixanbal

Здравейте с новия брой на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, с който се завръщаме в нашето студио във VIVACOM Tech Hall! В 11 епизод мой специален гост е Атанас Райков от Viber, а поводът да го поканя е 10-годишният юбилей на едно от най-популярните приложения в света. 

Слушайте и като подкаст:

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Apple Podcasts

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ в Spotify

Атанас Райков отговаря за бизнес операциите на Viber в над 40 държави, а основаният от него офис на Viber в София вече е четвъртият най-голям в света.

Наско разказа как във време на пандемия компанията с японски собственици и израелски произход е отбелязала 10-годишнината си на 2 декември 2020 г., а освен това с него си поговорихме за призива на шефа на Viber да бъде въведена съвместимост между различните месинджъри и обсъдихме какви са задаващите се в близко и по-далечно бъдеще нови функции на приложението.

Една от новостите, очаквани скоро да бъдат въведени за българските потребители, е интеграцията на Google Pay и Apple Pay в самия Viber, а подробности за това и всичко останало можете да чуете в разговора ни.

Приятно слушане/гледане!

5 ключови подобрения в Samsung Galaxy A54 5G

Смартфоните в серията Galaxy A са сред най-продаваните устройства на Samsung, като тази година промяната при Galaxy A54 5G е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer